Bayan Ayakkabı Kapıda Ödeme Kolaylığı

Bayan ayakkabı kapıda ödeme kolaylığı - Kadın ayakkabı modelleri

Söz konusu ayakkabı ise miogusto’da seçenek çok. Birbirinden şık birbirinden konforlu birbirinden tarz ayakkabılara siz de sahip olabilirsiniz. Site içinde dolaşırken renk renk, model model, topuklu, babet, spor, çantalara bakabilir, istediğiniz ürünü kolaylıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Ürünü ekledikten sonra alışverişinize devam edebilirsiniz.

Ürünleri sepetinize ekledikten sonra ‘Siparişimi Tamamla’ butonu ile ödeme kısmına yönlendirileceksiniz. Bu kısımda miogusto’ya üyeliğiniz yoksa ad, soyad, e-mail ve şifre işlemleri ile kolayca üye olabilirsiniz. Üyelik işleminin ardından site içi 3D Secure (Güvenli Alışveriş) seçeneği ile kredi kartı veya banka kartınız ile ödemenizi yapabilir, isterseniz ekstrenizi 12 taksite kadar bölebilirsiniz.

Eğer, ürün kapıma geldikten sonra ödeme yapmak istiyorum diyorsanız, ‘kapıda ödeme’ seçeneği ile siparişiniz evinize ulaştığında nakit veya kredi kartı ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğinde kredi kartı ile yapacağınız ödemelerde taksit imkanı olmadığını, tek çekim yapılacağını da hatırlatmak isteriz.

miogusto'da sezonun en trend, en şık, en kaliteli ve en konforlu ayakkabı modellerinde %70’e varan indirimlerden faydalanabilirsiniz. Siz de siparişinizi hemen verin, miogusto ile sizin de ayağınıza şıklık gelsin.

Unutmadan miogusto'daki kampanya ve indirimlerden, bültenimize e-posta adresinizi ekleyerek haberdar olabilirsiniz.

Etiketler: Kadın ayakkabı
Haziran 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR