Leopar Desenli Kadın Ayakkabı Modelleri Nasıl Giyilir?

Leopar Desenli Kadın Ayakkabı Modelleri Nasıl Giyilir?

Herhangi bir kombine renk katmanın kolay bir yolunu arıyorsanız, hayvan desenli ayakkabılar tam size göre. Yılan, inek, zürafa, kaplan, çita ve zebra baskısı moda dünyasında özel bir yere sahipken leopar desen her zaman daha ön planda. Asla modası geçmeyecek olan Leopar desenler, onlarca yıldır modanın temelini oluşturuyor. Leopar ayakkabı modelleri nasıl giyilir diye merak ettiyseniz, doğru yere geldiniz.

Leopar ayakkabılar sert ama sofistike stilli bir kombin uygulamanın en sevilen yollarının başında gelir. Leopar desenli moda trendine siz de katılıyor, ancak nasıl giyeceğinizden emin değilseniz, miogusto olarak size yardım etmek için buradayız. Hayvan severlerin tepkisine yol açmadan önerilerimizin hepsinin suni desenler olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Babetler, topuklu ayakkabılar, ayak bileği botlar ve spor ayakkabılar dahil olmak üzere farklı leopar ayakkabı türlerini keşfetmek için haydi başlaylım...

Leopar Ayakkabılarla Giyilecek Renkler

Leopar desen söz konusu olduğunda hep siyah ve kahverenginin birlikte kullanılmaması tavsiye edilmiştir. Ancak, biz buna katılmıyoruz. Siyah ve kahverengi, leopar desenli ayakkabılarla giymek için en iyi renklerdir. Leopar desen hem kahverengi hem de siyah içerdiğinden, siyah ve kahverengi kıyafet seçmekte özgürsünüz.

Siyah

Siyah giysiler leopar desenli bir ayakkabının en iyi arkadaşıdır. Leopar desenler siyah bir elbise ile oldukça şık görünüyor. Bu tür kıyafetler zayıf, zarif ve her zaman modadır.

Resmi bir etkinliğe katılırken tamamen siyah bir elbise giyebilirsiniz. Gündelik hayatta ise, siyah skinny jean pantolon ve siyah örgü üst veya uzun siyah tunik ile siyah tayt giymek isteyebilirsiniz. Bu kıyafetlerin altına leopar desenli spor bir ayakkabı mükemmel bir karakter çizgisi katacaktır.

Pudra renk

Pudra renk teknik olarak orta kahverengi bir tondur. Bazıları buna deve, karamel veya koyu haki de diyebilir. Düz ten rengi bir elbise, pilili pantolon, ceket veya gömlek, leopar ayakkabılarla giymek için mükemmel seçimlerdir. Pudra renkler, kemer, saat ve el çantası gibi deri ürünler için yaygın bir renk tonudur. Diğer bir seçenek de altın kahverengi deri parçalarla kombininizi vurgulamaktır. Hepsini birbirine bağlamak için bir çift leopar desenli ayakkabı ile kıyafeti renklendirin.

Hafif Nötrler

Açık nötr renklerin de leoparı tamamladığı bilinmektedir. Taupe, bej, allık pembesi, kirli beyaz, krem, beyaz, soluk gri ve kalaydan bahsediyoruz. Bu renkler tek başına veya siyah, kahverengi veya ten rengi parçalarla giyilebilir.

Derin Nötrler

Kahverengi ve ten renginin yanı sıra leoparla uyumlu bir dizi başka toprak tonu da var. Buna kumral, pas, bordo, kestane rengi, zeytin ve orman yeşili dahildir. Bu derin nötrler ince ama sıkıcı değil, bu da onları kahverengi ve siyaha harika bir alternatif (veya tamamlayıcı) yapıyor.

Leopar desenli ayakkabıların nasıl giyileceğini sorarken akılda tutulması gereken bir şey, mavi genellikle nötr bir renk olarak kabul edilse de leoparla giymek için iyi bir tercih değildir. Ancak kot pantolonlar istisnadır. Bu nedenle, leopar desenli ayakkabılarla kot pantolon veya kot ceket giymekten çekinmeyin.

Kalın Tonlar

Tek bir kıyafette çok fazla cesur renk ve baskı giymek konusunda dikkatli olmak isteseniz de bazı parlak tonlar işe yarayabilir. Kırmızı, pembe ve sarı göz alıcı renklerdir, ancak genellikle leoparla çakışmazlar.

Örneğin, leopar desenli ayakkabılara sahip kiraz kırmızısı bir elbise, abartılı olmayacak dikkat çekici bir görünüm sağlar. Canlı pembe bir üst, atlet veya bluz, siyah pantolon veya kot pantolon ve leopar ayakkabılarla giyilebilir. Aynı şey kanarya veya kadife çiçeği sarısı için de geçerlidir. Ve elbette, her zaman daha parlak tonlarla aksesuar yapabilirsiniz.

Sonuçta, leopar ayakkabılı bir kıyafete renk katmak sorun değil. Bu cesur tonlar basılmadığı veya diğer gösterişli parçalarla birlikte giyilmediği sürece kıyafetiniz çok abartılı görünmemelidir. Bazen bu cesur renklerle daha rahat bir ayakkabı seçmek faydalı olabilir, bu nedenle leopar spor ayakkabı doğru yol olabilir.

Leopar desenli babet nasıl giyilir?

Gündelik hayatta kıyafetlerinize gösterişli bir hava katmak için, leopar desenli bir çift babet tercih edebilirsiniz. Lacivert veya siyah kot pantolon, basit bir siyah veya beyaz desenli bir gömlek giyebilirsiniz. Kombini deri ceket, altın takılar ve deri çapraz askılı çanta ile tamamlayın.

Bir iş görüşmesi, iş toplantısı veya başka bir profesyonel etkinlik için giyiniyorsanız, siyah veya ten rengi pilili pantolonlu bir çift leopar desenli mokasen tercih edin. Nötr renkte bir bluz veya bedene oturan bir örgü gömlek giyin ve mevsime bağlı olarak kıyafeti bir blazer veya trençkotla tamamlayın.

Leopar desenli topuklu ayakkabı

Leopard yavru kedi topuklu veya yüksek topuklu ayakkabılar, zarif, seksi ve göz alıcıdır. Ofiste, düğünlerde, iş görüşmelerinde, randevularda, giyilebildikleri için çeşitli pantolonlar, etekler ve elbiseler ile rahatlıkla kombinlenebilirler.

Rahat iş kıyafetleri arıyorsanız harika görünen favori görünümlerimizden biri leopar desenli topuklu ayakkabılar, dar kesim, hafif kısa siyah pantolon ve sade beyaz bir bluz. Bu çarpıcı takımı bitirmek için belki dış giyim ve cesur bir ruj rengi dışında fazla bir şeye ihtiyacınız yok.

Leopar desenli bot nasıl giyilir?

Kadınlar için leopar bot nasıl giyilir diye merak ediyorsanız, onları harmanlamak düşündüğünüzden çok daha kolay. Leopar botlu kıyafetler, aşırıya kaçmadan kendini ifade etmenin harika bir yoludur. Leopar desenli botlarla siyah, derin çivit mavisi, beyaz ve hatta toprak tonu olsun fark etmez skinny jean pantolonu rahatlıkla giyebilirsiniz. İnce bir vurgu için ten rengi veya siyah deri bir kemer takabilirsiniz. Üstüne beyaz, siyah veya ten renginde düz bir kısa tişört veya basit bir atlet giyin.  Görünümü bir kolye ve bir el çantası ile tamamlayın.

Leopar Spor Ayakkabı Nasıl Giyilir?

Spor ayakkabılar doğal olarak rahattır, ancak onları bir leopar baskı ile yükselttiğinizde şık ve gösterişli hale gelirler. Leopar spor ayakkabılar hemen hemen her gündelik kıyafetle giyilebilir. Buna kot pantolonlar, şortlar, tulumlar, tulumlar, tozluklar ve hatta elbiseler dahildir.

Etiketler: Kadın Ayakkabı
Ekim 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR