2021 Oxford ayakkabı modası

2021 Oxford ayakkabı modası

Yeni sezonda rahatına düşkün cool görünmek isteyen, pek çok bayan, Oxford model ayakkabılara yöneliyor. Peki yeni sezonda Oxford ayakkabı modası nasıl? Hangi kıyafetle hangi tarz Oxford ayakkabı giyilebilir? Sizin en sevdiğiniz Oxford ayakkabısı hangisi? Miogusto olarak sizler için Oxford ayakkabı modasını derledik.

Oxford ayakkabı modellerinde leopar baskılı sivri burunlardan, zımba detaylarına, dantel işlemeli tasarımlardan, gümüş parlaklığına kadar aralarında seçim yapabileceğiniz birçok farklı stil var.

Bugünkü yazımızda, bu ayakkabıların nasıl giyileceğini, cazibeli ve şık görünebileceği konusunda sokak stilini yansıtan kombinleri paylaşacağız.

İnanın, burada gördüğünüz günlük ve şık kıyafetlerinizle kesinlikle ortamın en şıkı siz olacaksınız. Son derece rahat ve eğlenceli, benzersiz bir görünüm yaratmak için ideal olan Oxford ayakkabılar kendine güvenen, cesur bayanları bekliyor.

Birçok kıyafetle kombinleyebileceğiniz Oxford modellerini mutlaka denemelisiniz.

Haydi başlayalım...

Elbise, hırka ve Oxford kombini

Papatya desenli bir elbise ile Bej renginde bir Oxford ayakkabı modelinin uyumuna siz de inanamayacaksınız. Üstünde büyük bir bej hırka ve havalı fötr şapka ile etrafınızdakilerin dikkat çeken bakışlarıyla karşı karşıya kalacaksınız.

Uzun Palto ve Siyah-Beyaz Oxford Ayakkabıları

Çizgili bir kıyafet ve uzun bir palto ile kombinleyebileceğiniz siyah-beyaz Oxford'lar sizi oldukça tarz gösterecek.

Oxford ile baştan aşağı siyah

Çizgili blazer ceket, siyah bir pantolon ve bluz ile kombinleyebileceğiniz siyah Oxford ayakkabı, toplantılarda, iş görüşmelerinde sizi oldukça şık gösterecek.

Gri Blazer ve Siyah Pantolonlu Kırmızı Oxford

Kırmızı renkli bir Oxford ayakkabıyı siyah pantolon ve gri blazer ceketinizle şekillendirerek sokağın en şıkı olabilirsiniz.

Oxford ve Ekose Pantolonlar

Erkeksi bir görünüm elde etmek isteyen bayanlar, Oxford ayakkabı ekose bir pantolon, ince triko ve fötr şapka ile istediği sonuca ulaşabilir.

Oxford Ayakkabı Ve Mavi Takım

İş görüşmelerinden, bahar partilerine kadar pek çok yerde giyebileceğiniz bu mavi pantolonlu takımın altında siyah beyaz desenli yanları açık Oxford’un duruşundaki zarafete bakın.

Siz de 2021-2022 Sonbahar-Kış ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: Oxford ayakkabı
Ekim 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR