Her Kombine Uygun Stiletto Modelleri

Her Kombine Uygun Stiletto Modelleri

Marilyn Monroe’nun dediği gibi; topuklu ayakkabılar bir kadının en iyi arkadaşıdır. Doğru ayakkabı türü kendinize olan güveninizi artırabilir, görünümünüzü değiştirebilir ve odaya girer girmez başınızı döndürebilir. Doğru yüksek topuk, adımlarınıza rahatlık ve özgüven katar.

Tek soru şu: Hangileri sizin için en iyisi? Stilettolar söz konusu olduğunda herşey değişir.

 Abartılı stilettolar mı yoksa ince zarif topuklular mı?  Bir sonraki ayakkabınızı seçerken, bilmeniz gerekenleri miogusto olarak sizler için derledik...

1- Stiletto topuk

En klasik ve popüler topuk stillerinden biri olan stiletto topuk, adını 1930'lara dayanan stiletto hançerden almıştır. Genellikle botlarda, pompalarda ve askılı sandaletlerde bulunan uzun, ince bir topuk ile tanımlanır.

2) Yavru Kedi Topuğu

Bir zamanlar "büyükanne ayakkabısı" olarak görülen yavru kedi topuğu, kadınların yüksekliklerinden daha fazla rahatlık talep etmesi sayesinde ortaya çıktı. Bu topuk yüksekliği artık gösterişli değil, seksi. Kolay botlar, çıplak sandaletler ve hatta parmak arası terliklerle gelir.

3) Blok Topuk

Blok topuk, yürünebilirliği ve çok yönlülüğü nedeniyle ün kazandı. Onları işe giderken, mutlu saatler için ya da en iyi şehir ayakkabısı için dışarıda bir gece giyin. Yüksek ve orta yükseklik seçeneklerinde olabilen tıknaz, kare şekilli topuk ile tanımlanırlar.

4- Arkası Açık İskarpin

Bu klasik ayakkabının başlangıcı, ikonik Chanel seçeneğinin ilk görünümüne kadar uzanabilir. Bir slingback, ayak bileği veya topuğun arkasından geçen bir kayış ile tanımlanır.

5-Ayak Bileği Kayışı

50'lerde, ayak bileği kayışları, kadınların romantik ve feminen yanlarını saygısızca göstermenin bir yoluydu. Bacakları uzatırken ayağı kolayca tutarlar.

Siz de 2021-2022 Sonbahar-Kış ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: Yüksek Topuklu Ayakkabılar
Ekim 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR