İnce ve uzun görünmenin yolları

İnce ve uzun görünmenin yolları

2021-2022 Sonbahar – Kış sezonunun başlamasıyla birlikte pek çok hanımefendi, ince gösteren ayakkabı modellerini merak etmeye başladı. Bu yazımızda sizlere bacakları ince gösteren ayakkabı ve kombin tavsiyesinde bulunacağız.

Stilinizde yapacağınız birkaç küçük değişiklikle, siz de kalın olan bacaklarınızı daha ince gösterebilirsiniz.

KISA ELBİSE UZUN AYAKKABI

Yeni sezonla beraber modacılar bizlere bot, çizme, topuklu vs olmak üzere birçok yeni modelle karşımıza çıktı.

Öncelikle her ne kadar kış ayları gelmiş olsa da kısa elbiseler, eteklerle kombinleyeceğiniz uzun ince çizmeler, sizi olduğunuzdan daha ince ve uzun gösterecektir. Burada dikkat etmeniz gereken çizmenin geniş kalıpta olması.

Midi elbiselerle kürklü, kovboy tarzı botları da kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

TOPUKLU TERCİH EDİN

Bacaklarınızı ince göstermenin bir diğer yolu topuklu ayakkabı modellerini tercih etmektir. Bot ve çizme modellerinde de sıklıkla rastladığımız ince topuklar, ayaklarınızı biraz yorsa da platform destekli modellerle bu sorunu da aşabilirsiniz.

TAYT, KIŞLIK ÇORAP KOMBİNİ

Kış aylarının vazgeçilmez modası haline gelen tayt ve kışlık çoraplar ile siz de ince bir görünüm elde edebilirsiniz. Taytın üstüne giyeceğiniz trikolar, şişme montlar ile uzun bir görünüm elde edebilirsiniz.

YÜKSEK BEL, KALEM ETEK

Yüksek bel pantolonlar ve kalem etekler, vücudunuzu sararak daha toplu ve ince bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Kalçaların daha yüksekte görünmesini sağlayan yüksek bel pantolonlar ve kalem etekler, bacaklarınızın daha uzun ve ince gösterir.

TEK RENK TERCİH EDİN

İnce ve uzun görünmenin bir diğer püf noktası, baştan aşağı tek renk giyinmektir. Siyah, beyaz, mavi, sarı, kırmızı hangi renk olursa olsun giyeceğiniz tek renk kıyafetler bacaklarınızı ince ve uzun gösterir.

UZUN DİKİNE ÇİZGİLER

Klasik, yatay çizgiler kalın, dik çizgiler ince gösterir, algı bilgisinden hareketle ince görünmek için dikine çizgileri olan kıyafetleri tercihlerinizde ön plana alın. Böylelikle daha ince ve uzun bir görünüm elde edebilirsiniz.

Siz de 2021 Sonbahar-Kış ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: ayakkabı
Ekim 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR