Loafer Ayakkabı Kombinleri

Loafer Ayakkabı Kombinleri

1900’lerin başından bu yana loafer ayakkabı modelleri her zaman stil ve tarzın sembolü olmuştur. Başlangıçta erkekler için tasarlanan bu ayakkabı modeli kısa zamanda kadınların da kalbine girdi.

Loaferlerin kökleri geleneksel mokasen ayakkabılara dayanıyor. Norveç’te başlayan yolculuk, Avrupa’nın geri kalanına, buradan da Amerika’ya kadar uzanıyor.

Bu nordik ayakkabıların popülaritesi hızla artıyor. Her zaman modaya uygunluğu ile zamansız bir ayakkabı çeşidi olan Loaferlerin kıyafetlerle nasıl uygun hale getirileceğini sizin için derledik.

Loafer’larınız kıyafetlerle nasıl kullanılır?

Loafer’lar çok yönlüdür; sınıftan ofise, parktan alışveriş merkezine, hatta denizaşırı geziler sırasında giyebilirsiniz.

Loaferler ekstra rahattırlar. Bazı bayanlar için özellikle bu nedenle tercih edilirler. Loaferler trendlerinin herhangi bir kıyafetle harika göründüğünden bahsetmiş miydik? Pantolon, etek, şort veya elbise olsun ve her mevsim için harika bir görünüm elde edin!

1- Şık ve Basit Tutun

Klasik mokasenlerinizi, manşetli veya manşetsiz, ayak bileğine oturan pantolonlarla şekillendirin. Siyah, haki ve hatta beyaz pantolonlarla da işe yarayacaktır. Etekler ve elbiseler için mokasenlerinizi klasik bir kalem etek veya kemerli diz boyu elbise ile eşleştirin. Bu, temel bir ofis kombinidir. Kıyafeti en sevdiğiniz çantayla tamamlayabilirsiniz.

Tüm yıl boyunca bu zahmetsiz stil için bu Oliver Cabell loafer’larla bir sonraki seviyeye taşıyın. İtalya’da etik kaynaklı deri ve bu Oliver Cabell Monti gibi el yapımı Loaferler gardırobunuz için kesinlikle uzun süre yerini koruyacaktır.

2- Her yerde rahat ve şık

Rahat bir tişört veya kazak ile eşleştirilmiş kot pantolon ve mokasen Loafer ile gündelik bir günlük görünüm elde edin. Ekstra rahatlık hissi için büyük boy bir hırka bile ekleyebilirsiniz. Erkek kot pantolonları, eskitilmiş kot pantolonlar ve hatta kot tulumlar, kadınların gündelik mokasenleriyle de harika görünüyor.

Daha rahat, ofis dışında bir his için şort ve loafer’lar da harika bir uyum sağlar.

Elbiseler mokasenlerle daha zor olabilir, ancak içinde rahat edeceğiniz bir şey olduğu sürece, devam edin!

Çoğu kişi, loafer’lı maksi elbiselerden kaçınmayı önerir, ancak bir çok bayanın  başarılı bir görünüm çıkardıklarını gördük!

Önemli olan, loafer’larınızın rengini ince veya yumuşak renklerde tutmak veya bacak hattınızı vurgulamak için çıplak tutmaktır. Pantolon giyerken pantolonunuzun rengini mokasenlerle eşleştirerek daha kusursuz bir görünüm kazandırabilirsiniz.

3- Şık ve Sofistike Olun

Loafer’lar klasik bir parça ve bu zamansız çiftlerle bir kıyafeti süslemek çok kolay. Genel bir şıklık için metalik detaylı veya deri kaplamalı ve bazı sofistike süslemelere sahip nötr tonlarda bir Loafer seçin. Bunu, modern klasik his için vurgulu renklere sahip tamamen siyah bir kıyafetle eşleştirin. Malzeme için kadın mokasenleri süet veya deri tavsiye edilir.

Ya da ters yöne gidin ve tamamen beyaz bir mokasen giyin ve şık bir deniz teması için çizgili bir üst ve siyah pantolonla eşleştirin.

Bu Oliver Cabell ayakkabılar gibi ten rengi Loafer’lar bu günlerde de moda, çünkü bunlar ruh halinize göre oldukça esnek parçalar. Bu Loafer’lar günün herhangi bir saatinde ofisten iş sonrası içeceklere, restoranlardan ve parktan gidebilir! Onlar da hemen hemen her kıyafetle iyi giderler.

4- Cesur Renkler Kullanın

Modayla ilgili en iyi şey, istediğiniz kadar yaratıcı olabilir. Loafer’lar istisna değildir! Bir canlılık patlaması için Loafer’larınızı parlak ve hatta neon renklerle eşleştirin. Klasik klasik mokasenlerle uyumlu neon yeşili, sarı veya parlak mavi renkli giysiler düşünün. Veya kıyafet üzerinde tek renkli veya tonlu giyin ve ardından çok renkli püsküllü bu tıknaz platform mokasenleri ortaya çıkarın. Renkli parçalarla aksesuarlar kullanmak, rahat bir görünüme modern bir dokunuş katmanın harika bir yoludur.

5 - Loafer’larınızı Mevsime Göre Şekillendirin

Kış aylarında, sıcak tutarken hem rahat hem de şık bir görünüm için mokasenlerinizle birlikte bir kazak, bir eşarp ve yünlü tayt giyin.

Yaz aylarında, en sevdiğiniz şortla kombinlenen rahat mokasenlerinizle veya güneş şapkasıyla tamamladığınız yazlık elbisenizle dışarıda vakit geçirin.

İlkbahar ve sonbahar biraz soğuk ama aynı zamanda sıcak olabilir, bu nedenle her zamanki gömlek, kot pantolon ve mokasen takımınızla dışarı çıkmaktan korkmayın; Kendinizi biraz örtbas etmek isterseniz deri ceket, hırka veya ilkbahar/sonbahar mont giyebilirsiniz.

Siz de 2021-2022 Sonbahar-Kış ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: Loafer Ayakkabı
Ekim 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR