2021 Yaz Sezonu Trend Kadın Ayakkabı Modelleri

2021 Yaz Sezonu Trend Kadın Ayakkabı Modelleri

Ayakkabı almak için yaptığınız son alışverişinizi hatırlıyor musunuz? 2020 Yaz sezonu için aldığınız o şık gösterişli topukluları, spor ayakkabıları… Hatırlaması zor değil mi? Zor çünkü, pandemi nedeniyle bir yıldır evlerden çıkamıyor, bir yerlere gitmeye korkuyoruz. Arkadaşlarımızla bir kafede oturmayı, doğum günü partilerini, şık davetlerin hepsini unuttuk artık.

En son giydiğiniz ayakkabıyı hatırladınız mı? Durun biz tahmin edelim…

Evde TV karşısında giydiğiniz bir terlik, yoksa markete giderken alelacele sıradan bir babet mi? Doğru tahmin yaptığımıza eminiz.

Aşı ile birlikte dünya biraz daha rahatlarken, bahar ve yaz aylarında evlerden çıkmayı dört gözle bekliyoruz.

Ayakkabı dolabımızda 2019 kışından kalma botlar, eski moda topuklular var ya da hiç giyemediğimiz 2020 yılının en moda ayakkabıları.

Pandemiyle birlikte değişen dünya, ayakkabı modasını da değiştirdi. 2021 ilkbaharını kırlarda, bahçelerde, yazını ise plajlarda, kafelerde, meydanlarda geçirmeyi iple çekenler için ayakkabı modacıları; hem rahat hem de bir o kadar kreatif ayakkabı modelleri tasarladı.

Modacılar, 2021 yılı İlkbahar-Yaz defilelerini 2020 yılını evde geçirenlerden esinlenerek oluşturdu. 2020 yılında rahat giyinmeye alışan insanlığın giyim tarzı modaya da yansıdı. Geçmiş yıllarda podyumlarda süzülen etkileyici şık abiyeler yerine İlkbahar Yaz 2021 defileleri eşofman takımlarının, yorgan, yastık ve trikoların rahatlığını sunmanın yanı sıra bir o kadar da ev sıcaklığını podyuma taşıdı.

Modacılar sadece kıyafetlerde değil ayakkabılarda da rahatlık ve ev sıcaklığını podyuma yansıttı.

Ayağı sıkan topuklulardan bu sene uzak duran modacılar, kolay giyilebilen ve ultra rahat olan ayakkabı trendleri ile karşımıza çıktı. Ayakkabı tasarımcıları, babet, terlik, tüylü, loafer ayakkabılara yöneldi. Düz taban ayakkabılar bu sene trend olurken, topuklu şıklığını da unutmadı. Varla yok arasındaki topuklar ya da sizi bulutların üstünde yürütecek ‘flatform’ ayakkabılar bu sene vazgeçilmez olacağa benziyor.

Siz de 2021 Yaz ayakkabı modasını yakından takip etmek için MioGusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları MioGusto’da...

Etiketler: Kadın Ayakkabı
Haziran 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR