2021 Kadın Ayakkabı Modelleri

2021 Kadın Ayakkabı Modelleri

Modacılar, 2021 yılı İlkbahar-Yaz defilelerini 2020 yılını evde geçirenlerden esinlenerek oluşturdu. 2020 yılında rahat giyinmeye alışan insanlığın giyim tarzı modaya da yansıdı. Geçmiş yıllarda podyumlarda süzülen etkileyici şık abiyeler yerine İlkbahar Yaz 2021 defileleri eşofman takımlarının, yorgan, yastık ve trikoların rahatlığını sunmanın yanı sıra bir o kadar da ev sıcaklığını podyuma taşıdı.

Modacılar sadece kıyafetlerde değil ayakkabılarda da rahatlık ve ev sıcaklığını podyuma yansıttı.

Ayağı sıkan topuklulardan bu sene uzak duran modacılar, kolay giyilebilen ve ultra rahat olan ayakkabı trendleri ile karşımıza çıktı. Ayakkabı tasarımcıları, babet, terlik, tüylü, loafer ayakkabılara yöneldi. Düz taban ayakkabılar bu sene trend olurken, topuklu şıklığını da unutmadı. Varla yok arasındaki topuklar ya da sizi bulutların üstünde yürütecek ‘flatform’ ayakkabılar bu sene vazgeçilmez olacağa benziyor.

Fransız ayakkabı tasarımcılarının tezgahından çıkarak, şık gece organizasyonlarının vazgeçilmez kadın ayakkabı modeli olan Stileto’lar 2021 yılında da kadınların tutkusu olmaya devam ediyor.

Yeni sezonun en trend Stiletto ayakkabı modellerinden bahsedecek olursak, siyah, ten, gümüş ve bej renkleri gece davetlerinin bu sene vazgeçilmezi olduğunu söyleyebiliriz. Gündüz ise, siyah, taba, gri ve mavi tonlar ön planda.

Bilekten veya topuktan kayışlı, ince veya dolgu topuklu modelleri ile Stilettolar, abiyeler başta olmak üzere, etek ve kumaş pantolonların yanı sıra son yıllarda jean, ve şortlar ile de oldukça sık kombinlenmeye başlandı.

İster koşu, yürüyüş, fitness için olsun isterseniz günlük hayatta ayağınızı sıkmadan  rahatlıkla giyebileceğiniz spor ayakkabılar 2021 yılında da birbirinden tarz ve rahat modeller ile gözleri üstünde topluyor.

Sokak stilini yansıtan spor ayakkabılar bir diğer deyişle sneakerlar, son yıllarda moda dünyasının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Yeni sezonda lüks markaların yenilikçi ve sofistike yaklaşımlarıyla, kendinize uygun bir sneakar bulmanız mümkün.

Kırmızı, mavi, beyaz, siyah gibi canlı renk tonlarıyla raflarda olan spor ayakkabıları yerini yavaş yavaş pastel tonlardaki sneakerlara bırakıyor. Bu yıl makaron ve dondurma etkisi taşıyan yumuşak pastel tonlardaki sneakerlar oldukça moda. Neon parlaklığı ile yan yana olan rengarenk pastel tonları 2021 yılında stilinize ve enerjinizie enerji katacak.

Yeni sezon trendleri sandalet ve terlik seçeneklerini eğlenceli ve konforlu bir hale getirdi. 2021 İlkbahar-Yaz modasında "konforlu şıklık" teması ön plana çıktığı için sandalet ve terlik bu sene kombinlerde sıklıklıka görüleceğe benziyor.

Siz de 2021 İlkbahar-Yaz ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: kadın ayakkabı
Haziran 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR