2021'de Moda Olacak Sandalet ve Terlik Modelleri

2021'de Moda Olacak Sandalet ve Terlik Modelleri

2021 yılında ayakkabı modasında rahatlık ve şıklık ön plana çıktı. Pandemiden dolayı ayakkabı modasında da büyük değişiliklikler yaşandı. Ayağı sıkan rahatsız topuklulardan uzak duran modacılar, kolay giyilebilen, ultra rahat ayakkabı trendlerini bizlere sundu. Tasarımcılar özellikle babet, terlik ve sandalete yöneldi. Düz rahat yazlık ayakkabılar 2021 yılında trend olurken, şıklık da unutulmadı.

Yeni sezon trendleri sandalet ve terlik seçeneklerini eğlenceli ve konforlu bir hale getirdi. 2021 İlkbahar-Yaz modasında "konforlu şıklık" teması ön plana çıktığı için sandalet ve terlik bu sene kombinlerde sıklıklıka görüleceğe benziyor.

Yüksek topuklu terliklerin yerini kitten-heel terlikler aldı. 70'li yıllardan ilham alınan sandaletlerin yerini ise 90'lı yılları çağrıştıran parmak arası 'platform' terlikler aldı.

Ev terliklerinden sandaletlere geçişi kolaylaştıran yeni sezon modelleri arasında sabo terlikler ve balıkçı sandaleletler var.

Sneakerların hareket özgürlüğünü sunan sandaletler şıklık ve rahatlığı bizlere sunuyor.

Geçmiş sezonlarda hakım olan 'statement' topuklu sandaletler bu yılda etkisini gösteriyor.

Rahatlık peşine düşen modacılar stilettolar ve abiyeleri bu sene ikinci bir plana attı. Evet topuklar alçaldı, tabanlar yastık yumuşaklığına yaklaştı ancak stilettolar ve abiye ayakkabıların gösterişi kaybolmadı.

Davetlerin vazgeçilmezi olan taş işlemeleri sandaletler ve terlikler ile günlük modaya taşındı.. En sade sandalet modelleri bile canlı renkler ile adeta yeniden güncellendi.

Siz de 2021 sandalet ve terlik modasını takip etmek istiyorsanız miogusto’yu yakından takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: sandalet, terlik
Haziran 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR