2021 Abiye Kadın Ayakkabı Modelleri

2021 Abiye Kadın Ayakkabı Modelleri

Söz, nişan, kına, düğün ve özel davetler...

En son hangi törene özenle giyinip gittiniz? Pandemi nedeniyle neredeyse hepsini unutur olduk. Tedbirler kısıtlamalar derken saatlerce süren evlilik ritüelleri artık 1 saatte biter oldu.

Özel etkinlikleri ise anca çevrimdışı takip edebiliyoruz. Hâl böyleyken 2020 yılı modasına uygun aldığımız elbise ve ayakkabıları ise dolapta örümceklerin insafına bıraktık.

2020’yi bıraktık ama peki ya 2021? Korkmayın korkmayın... 2021, 2020 gibi olmayacak. Aşı ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte pek çok ülke normale dönmeye başladı.

2021 sonbaharına kadar söz, düğün, nişan, özel etkinlik, davetler ve partilerin hepsine canlı canlı tanık olacağız.

Peki modacılar 2021 modasında bizler için neler hazırladı? Gelin hep birlikte 2021 Abiye Kadın Ayakkabı Modellerine bakalım.

Pandemi tüm dünyayı değiştirdiği gibi elbette ayakkabı modasını da değiştirdi. 2021 yılında ayakkabı modacıları; hem rahat hem de bir o kadar kreatif ayakkabı modelleri tasarımını bizlere sundu.

Modacılar, 2021 yılı İlkbahar-Yaz defilelerini 2020 yılını evde geçirenlerden esinlenerek oluşturdu.

2020 yılında rahat giyinmeye alışan insanlığın giyim tarzı modaya da yansımış oldu. Ev sıcaklığını podyuma taşımaya çalışan modacılar, ayakkabılarda da rahatlığı ön plana çıkardı.

Ultra rahat ayakkabı trendleri ile karşımıza çıkan modacılar, babet, terlik ve loafer gibi düz ayakkabı modellerinin rahatlığını, topuklunun şıklığı ile birleştirdi.

Varla yok arasındaki topuklar ya da sizi bulutların üstünde yürütecek ‘platform’ ayakkabılar bu sene vazgeçilmez olacağa benziyor.

Abiye ayakkabılarda gördüğümüz platformlar bu yıl biraz daha büyüyerek, “süper platforma” dönüştü.

Yükseltilmiş düz tabanlar ile şekillenen flatformlar hem bacak boyunun uzamasına hem de rahatlığı bir arada sunuyor.

Aynı zamanda topuklu ayakkabı çeşitlerinin en göz alıcı çeşidi olarak bilinen Stilettolar, özel gün ve gecelerde göz kamaştırmanıza yeterli olacaktır.

Siz de 2021 Abiye Kadın Ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: Kadın Ayakkabı
Temmuz 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR