Yağmurlu Havada Nasıl Çizme Giymelisiniz?

Yağmurlu Havada Nasıl Çizme Giymelisiniz?

Sabahları evden çıkmadan önce; “Acaba bugün yağmur yağacak mı?” diye mi düşünüyorsunuz? Kış aylarının gelmesi ve havaların bir anda soğumasıyla  sabahları hava durumuna baksanız da her an gün içinde sağanak yağmur ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Peki, hiç merak ettiniz mi; yağmurlu havalarda nasıl bir çizme giymelisiniz?

NASIL ÇİZME GİYMELİSİNİZ?

“Bütün çizmeler aynı değil mi? Ne fark eder?” diyorsanız burada yanılıyorsunuz. Çünkü, her çizme yağmurlu havalarda giyilmez. Her tarza uygun ayağa şıklık katan çizmeler, sadece sonbahar ve kış aylarında giyilmiyor, ilkbahar ve hatta yaz aylarının da vazgeçilmezidir.

Her tarza uygun yılın modası çizmeler her yerde bulunsa da kullanım alanına uygun malzemeden üretilmiş çizmeler tercih etmeniz oldukça önemli.

Özetleyecek olursak çizme modelleri; desen, renk, kullanım alanına göre pek çok farklılık gösterir. Uzun, bilek boyu, kovboy, gladyatör, diz altı, dolgu topuk, topuksuz ve yağmur çizmesi gibi pek çok çizme modeli vardır.

Çizmeler, davetlerde, iş toplantılarında ve günlük hayatın pek çok noktasında giyilebilir.

Kuru soğuk havalarla her ne kadar baş edebilseniz de yağmurla baş etmek biraz daha zordur. Aniden bastıran bir sağanak yağmurda, ayaklarınızın ıslanması hiç işten bile değil.

Bu tür havalarda tercih edilebilecek bayan çizme modeli yukarıda da bahsettiğimiz yağmur çizmesidir. Özellikle hava şartlarından emin olmadığınız durumlarda sizi ani bastıran yağmurlarda ayağınızı ıslanmasını önleyen bir çizme modelidir. Yağmur çizmeleri o kadar dayanılıdır ki, çamur, su birikintisi v.s. hiç aldırış etmeden rahatlıklıkla kullanabilirsiniz.

Yağmur çizmesi denilince aklınıza “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’nın da giydiği sarı çizmelerde gelmesin. Yağmur çizmeleri, desen ve renkleriyle her zaman kullanabileceğiniz bir tasarıma sahiptir, Leopar desenleri, düz siyah veya fosforlu göz alıcı parlak renkler oldukça modadır.

Yağmur çizmeleriyle kombinleyebileceğiniz, tayt, dar paçalı eşofman takımı, polar, dar kot ve yün eteklerle çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Siz de 2021 Sonbahar-Kış ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: çizme
Eylül 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR