Kadın Bot Modelleri Nasıl Kombinlenir

Kadın Bot Modelleri Nasıl Kombinlenir

Yaz ayları bitti, kış ayları geldi. Havalar soğudu, kıyafet tercihleri değişmeye başladı. T-shirtlerden uzun kollu Sweatshirtlere, hafif bluzlardan kazaklara, geçiş dönemi geldi çattı. Hal böyle olunca gardroplardaki kıyafetler ve ayakkabılarında değişim geçirme vakti geldi. Topuklular, babetler, leoferler, yazlık spor ayakkabılar... Hepsi yerini bot ve çizmeye yani kışlık ayakkabılara bırakacak.

Peki, Sonbahar-Kış aylarının vazgeçilmezi botlar ile kombinleyebileceğiniz kıyafetleri hiç düşündünüz mü?

Hayır dediğinizi duysak da biz sizin için düşündük ve sizler için harika bir araştırma hazırladık.

BOT NASIL GİYİLİR, NASIL KOMBİNLENİR?

Bot asıl giyilir, nasıl kombinlenir sorularınıza yanıt aradığımız bu yazımızın sonunda siz de sonbahar ve kış aylarında hem vücudunuzu sıcak tutacak hem de tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Öncelikle botlar ve çizmelerin birbirinden tamamen farklı iki ayakkabı çeşidi olduğunu bilmek ve ona göre tercih yapmak gerekir.

Hiç bir bayan kısa değildir, çizmeler çok uzundur sözünde yola çıkarak, belli bir uzunluk altında olan hanımefendilerden dizilerinin üstüne çıkan çizimlerden uzak durmasını rica edeceğiz. Bunun yerine bilek boyunda Western botlar sizi hem daha tarz hem de olduğunuzdan daha uzun görünmenizi sağlayacaktır.

Son yılların en moda kışlık ayakkabı modellerinden olan Western yani kovboy botları, taytlar, skeeny jean ve hatta bol diz üstü eteklerle de kombinleyebilirsiniz. Western gibi bilek boy kısa bot modelleri ile mini elbiseler de harika bir uyum sağlayacaktır. Kısa çoraplar, salaş mini bir elbise ve botlar hem şıklık hem de dikkat çeken bir görünüm yakalamanıza destek olacak.

Askeriyeden podyumlara taşan postal botlar bu sene kadınların yine vazgeçilmezi olacak. Bileklerde biten dar bir kot pantolon ile giyeceğiniz kalın tabanlı, bağcıklı veya bağcıksız postal botlar tarzınıza tarz katacak.

Dar pantolonlarla kombinleyebileceğiniz bir başka bot ise, önü eskimiş görünümlü süet deri veya lastikli bot modelleri. Bu sene çok moda olan bu botlar, kısa kloş etekler, dar miniler veya midiler ve hatta kalem eteklerle çok şık duruyor.

Etek demişken çoraplardan bahsetmemek olmaz. Ten rengi kışlık bir çorap ile uyumlu olmayacak bir bot modeli yok denilecek kadar az. Kahverenginden maviye, pembeden pudra renklere kadar birçok renkle doğru kombinlenebilen bu çoraplarla şık bir görünüm elde etmeniz çok kolay.

Bootie botlarla arasında, kısa dar-düz yani shift elbiseleri kombinleyebilirsiniz. Aynı zamanda abiye tarzındaki yüksek topuklu bootieler ile şık mini elbiselerle gösterişli bir görünüm elde edersiniz.

Bootiler denim şort ve kumaş şortlarla da oldukça yakışıyor.

Bootie botlar hangi kıyafetle uymaz? derseniz, maxi etekler deriz. Bazıları yakıştırsa da maxi etekler gibi uzun etekler ve elbiseler ayakkabıyı  kapattığı için bootielerin şık görünümünü örttüğü için çok fazla tercih edilmemesi gerekir.

Siz de 2021 Sonbahar-Kış ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: bot modelleri
Eylül 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR