Beyaz Kadın Ayakkabı Nasıl Kombinlenir?

Beyaz Kadın Ayakkabı Nasıl Kombinlenir?

İster stiletto olsun ister kısa topuklu, ister babet olsun ister sneaker ayakkabı modellerinde en çok tercih edilen renk beyazdır.

Sade ve şık görünümüyle çoğu zaman tıkandığınız kombinlerin adeta süper kahramanı olan 'beyaz' ayakkabılar, pelerini süze süze yardımınıza koşarak sizi kurtarır.

Her kıyafet ile uyumu ile beyaz ayakkabı, gardıropların olmazsa olmazıdır. Günlük kullanımda beyaz ayakkabılar en sade parçaları bile şıklık abidesi haline getirebiliyor. Beyaz ayakkabılar, jean, basic bir t-shirt ya da bluz ile kombinlendiğinde havalı ve şık bir görünüm elde edilebiliyor.

Beyaz espadriller, babetler, bez ayakkabılar ve sandaletler yazın uçuşan elbiseleri, etek, mini şort veya pantolonları ile en şık kombinleri oluşturmaya yardımcı oluyor.

Beyaz ayakkabıları nasıl kombinleneceği sorusuna gelecek olursak öncelikle, kombininizi oluştururken karmaşadan uzak durun.

İddialı görünmek istiyorsanız, siyah kısa yada midi bir elbise ile beyaz bir ayakkabı küçlü bir konstrast oluşturtacaktır. Ayakkabınız yeşil, mavi veya mor gibi renklerden oluşsaydı, siyah ve beyazın zıtlığını yansıtmazdı.

Maxi elbiseler ile beyaz sneaker kombini, tarzınızı tam anlamıyla gösterecektir.

Özel gün ve gecelerde pastel renklerle beyaz stiletto ayakkabılar gecenin yıldızı olmanızı sağlayacak.

Beyaz, sade ve yalınlığı temsil ettiği için baştan aşağı bembeyaz bir kombin, çok cool ve zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu tip kombinlerde taş, bronz ya da gümüş renk takı tercihi yapmanız faydalı olacaktır.

Siyah, gri, haki renk gibi renkler ile beyaz ayakkabıları bir araya getirdiğinizde renklerin etkisini iki katına çıkaracaksınız.

Etiketler: Kadın Ayakkabı
Temmuz 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR