Anneler günü için hediye ayakkabı modelleri

Anneler günü için hediye ayakkabı modelleri

Hayat deyince herkesin aklına, kendisini 9 ay karnında taşıyan, kendisi açken önce çocuğunu düşünen, gecesini gündüzüne katan, yaptıklarını hiçbir karşılık beklemeden yapan, toprak gibi doğurup toprak gibi yaşatan annesi gelir.

Anne doğmak, büyümek ve yaşamak demektir. Hatta anne, ölümden de öte; ahiret demektir. Hani bu dünyaya gelen her insanın ahiretteki amacı 'Cennet'e gitmektir ya! İşte o cennet bile serilmiştir annelerin ayaklarının altına...

Annelerin gülen yüzü her çocuğun gözyaşını dindirmeye yetecektir. Herşeyi olsa da bir çocuğun, annesi yoksa; hiçbir şeyi yok demektir. Anadolu'dur bu toprakların adı, adı üstünde 'ana' doludur, bu topraklar. Tarlada doğurup, tarlada büyütürler çocuklarını. Okuyup doktor olsunlar, mühendis olsunlar, vatana millete hayırlı olsunlar diye...

Emektir annenin adı, doğumdan ölüme kadar.

İşte bu yüzden her yıl kutlanır, annelerin günü en güzel hediyelerle.

Doğumdan ölüme kadar üstümüzde emeği büyük olan annelerimize ne hediye versek, onların emeğinin karşılığında az olacaktır.

Özel günler arasında herkesin en çok önem verdiği ve büyük bir özveriyle hazırlandığı Anneler gününe az kaldı. Annelere verilen hediyeler paha biçilmeksizin en içten gelen duygularla hazırlanır.

Annelere mektup, resimli video, mutfak aleti, çanta vs. birçok hediye verilebilir.

ANNELER GÜNÜ İÇİN EN İYİ HEDİYE AYAKKABI

Ayağının altını ‘cennet’ kokan annelerimizin Anneler Günü için miogusto olarak sizlere hediye önerilerimizi sunmak istedik.

Annelerimizin günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceği babet, sandalet, Oxford ve loafer ayakkabılardan, özel günlerde giyebileceği en an annelerimiz kadar özel şık abiye ayakkabılardan, Stilettolara kadar yeni sezon ürünlerinden istediğiniz ayakkabıları hediye edebilirsiniz.

Siz de Anneler Günü’nde anneme ne hediye etsem diyorsanız miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: ayakkabı
Mayıs 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR