Büyük Numara Kadın Topuklu Ayakkabı Modelleri

Büyük Numara Kadın Topuklu Ayakkabı Modelleri

Siz de beğendiğiniz ayakkabının ayağınıza uygun numarasını bulamamaktan veya ayağınıza uygun ayakkabı çeşidinin azlığından şikayet mi ediyorsunuz? O halde henüz miogusto’yu ziyarete etmemişsiniz demektir.

Bildiğiniz gibi her kadın ayağı zarif ve narindir, ancak her kadının ayağı ayakkabı üreticilerinin standart üretimlerinin dahilinde değildir. Bazı kadınların ayağı standart ayakkabı numaralarından büyüktür. Birçok kadın ayağına uygun numara veya çeşit azlığından muzdariptir.

BÜYÜK NUMARA KADIN AYAKKABI MODELLERİ

Ayakkabı üreticileri kadın ayakkabılarını tasarlarken standart olarak 36, 37, 38, 39 ve 40 numara olarak üretir. Kadınlarda en çok satılan ayakkabı numarası ise 38’dir.

Kadın ayakkabı numaralarında 38 numara kimi otoriterlere göre ideal ayak olarak gösterilse de siz buna aldırış etmeyin.

Miogusto’da ayağınız 40 numara olsa da 41 olsa da en şık ve en tarz ayakkabıları siz de giyebilirsiniz.

“Ya ayağıma uygun numarası yoksa!” veya “ya çok çeşit yoksa” diye kara kara düşünüyorsanız, mağaza görevlisinin, “Maalesef hanımefendi” yanıtlarından korkuyorsanız, bu kabuslarınızdan miogusto’yu ziyaret ederek kurtulabilirsiniz.

Topuklu ayakkabılardan, oxford, babet ve loafer ayakkabılara, spor ayakkabılardan abiye ayakkabılara, sandaletlerden terliklere kadar birçok ürün ve çeşidini 35’ten 42 numaraya kadar ayağınıza uygun modeli miogusto’da bulabilirsiniz.

Artık kaba saba erkek ayakkabılarına yönelmeyi bırakın ve miogusto’yu yakından takip edin.

2021 yılının en moda en trend en tarz ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: kadın ayakkabı
Haziran 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR