En Çok Satan Büyük Numara Kadın Spor Ayakkabı Modelleri

En Çok Satan Büyük Numara Kadın Spor Ayakkabı Modelleri

Sağlıklı bir yaşamın birinci koşulu spor yapmaksa, ayakların sağlığı için de doğru bir spor ayakkabı seçimi yapmak bir o kadar önemlidir.

Havaların ısınmasıyla birlikte, pandemi döneminde zayıflayan bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek isteyen birçok insan sahilde ve ormanda spor ve yürüyüş yapmayı tercih ediyor.

Günlük hayatta da rahatlığı sebebiyle sıklıkla tercih edilen spor ayakkabı seçimi yaparken ayakkabının yerle vücut arasında kuvvet dağılımını doğru yapmasına dikkat edilmelidir. Seçilen ayakkabı ayak bileği, diz, hatta kalça eklemini dahi sağlığını etkiler. Ayakkabı ayağı iyi sarmalıdır, ne bol ne de dar olmalıdır.

İyi bir spor ayakkabı ayağa binen yükleri dengeli şekilde dağıtabilmeli, basıncı absorbe edebilmelidir.

Bayan ayakkabıları standart olarak 36, 37, 38, 39 ve 40 numara olarak üretilir. Kadınlarda en çok satılan ayakkabı numarası ise 38’dir. 38 numara ideal kadın ayağı olarak gösterilse de bazı kadınlar 40 ve üstü ayakkabı giymek zorunda kalıyor. Her kadının ayağı zarif ve narindir. Ancak her kadının ayağı küçük değildir.

Bazı kadınlar ayağının standart kadın ayakkabı ölçülerinden büyük olması nedeniyle oldukça muzdarip.

Ayağı 40 numara üstü birçok kadın ayakkabı alışverişine çıktığında ayağına uygun, kaliteli bir spor ayakkabı bulmakta zorlanıyor.

Kumaş, sentetik deri, süet ve rugan materyalden üretilmiş, Sneakerlar, spor botlar ve koşu ayakkabılarına kadar birçok spor ayakkabı modelinin hepsi MioGusto’da...

Siz de 41, 42 numara ayakkabı nerede bulunur diyorsanız MioGusto’yu ziyaret etmeyi unutmayın.

Büyük numara spor ayakkabı modellerini takip etmek için MioGusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

Etiketler: Kadın Ayakkabı
Temmuz 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR