Uygun Fiyatlı En Tarz Bot Modelleri

Uygun Fiyatlı En Tarz Bot Modelleri

Yaz aylarının sonuna gelmemizle birlikte gardıroplarda kışa hazırlık başladı. Yeni aldığınız kışlık kıyafetleri dolabınıza yerleştirirken, kenarda eskimiş veya modası geçmiş botlarınızı kedi gibi size bakışını gördünüz mü?

O vakit dolabınızdaki botları, hem uygun fiyatlı hem de çok tarz yeni botlarla değiştirme vakti gelmiş demektir. Bu manzaradan sonra hem ucuz hem de kaliteli ve tarz kışlık botlar hangileridir diye merak ediyorsanız, sizler için fiyat ve kalite tavsiyesi içeren harika bir araştırma yaptık.

Öncelikle, botun ne amaçla kullanıldığına bakalım. Bot, kışlık bir ayakkabı çeşidi olmasına karşın mevsim geçişlerinde de rahatlıkla giyilebilen, tabanı kaymaz, su geçirmez, ayağı sıcak tutan bir ayakkabıdır.

Erkek ya da kadın fark etmez botların garanti süresi 1 ila 3 yıl arasında değişir. Bu fiyat performans önceliği olanlar için oldukça önemli bir detay. Tabi ki botlarınıza doğru bakım tekniklerini uygularsanız daha uzun ömürlü olacaktır.

Hakiki deriden imal edilen tüm ayakkabılar gibi botlar da daha uzun ömürlüdür. Her sonbahar kış koleksiyonunda vazgeçilmez olan bu botlara ayakkabı dolabınızda baş köşeyi verebilirsiniz.

Suni deriden imal edilen botlar hakikisine göre daha uygun fiyatlıdır. Genellikle % 30, %40 şeklinde indirim kampanyaları bu botlara yapılır.

Hadi şimdi kadın bot modelleri ile fiyatlarına bakalım.

1 - LASTİKLİ KADIN BOTLARI

Son yıllarda kenardan lastikli botların popülaritesi giderek artıyor. Birinci sınıf suni deriden üretilen lastikli botların ortalama piyasa fiyatı ortalama olarak 150 ila 250 TL arasında değişiyor. Tabi ki daha uygun fiyatlara da bulmak mümkün ancak ayak sağlığınızı da düşünmeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz.

2- İÇİ KÜRKLÜ BOTLAR

İçi kürklü kadın botları hem tarz duruşu hem de etek, pantolon gibi pek çok kıyafetin altına uyum sağlamasıyla sizi çoğu zaman tercih zorluğundan kurtaracak bir modeldir. Kürklü deyince hayvan severlerin ‘nasıl olur?’ dediğini duyar gibiyim. Korkmayın bu model ayakkabılar, poliüretan denilen bir malzemeden imal edilmektedir. Günlük kullanımlar için oldukça hem ideal hem de ayağınızı sıcak tutacak olan bu botlar piyasada ortalama olarak, 130 ila 260 TL arasında değişiyor.

3 - SÜET WESTERN BOTU

Kovboy botu olarak da bilinen bu modeller son yıllarda oldukça popüler bir bottur. 2020 sonbahar kış modasının vazgeçilmezi olan Western botlar bu yıl da kadınların ayağına şıklık katacak.

Püsküllü veya püskülsüz olarak sunulan Western botlar, siyah, krem, hardal ve taba renkleriyle öne çıkıyor. Western botların piyasa fiyatı ise ortalama olarak, 180 ila 280 arasında değişiyor.

Siz de 2021 Sonbahar-Kış ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: bot
Eylül 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR