Kadın Ayakkabı Modasında Ofis Trendleri

Kadın Ayakkabı Modasında Ofis Trendleri

Kadınlar nerede olursa olsun her zaman dikkatleri üstünde toplamayı arzular. İster özel davetler olsun isterse ofiste çalışırken olsun bir kadının üstündeki kıyafette her daim şıklık ve gösteriş aranır.

İş hayatının dedikodu ve entrikalarıyla dolu gökdelenleri, plazaları ve lüks ofis ortamlarında kadınlar ayakkabılarına oldukça önem verir. Dost yüze düşman ayağa bakar atasözünün gerektirdiği gibi ayakkabı seçimi, size güç düşmanıza ise korku salmaya yetecektir.

Kadınların ofiste giyebileceği envai çeşit ayakkabı modeli vardır. Bu modellerden her biri kişinin tarzını ve zevkini ortaya koyar. Kadınların ofiste giyebileceği ayakkabıların başında klasik, yüksek topuklu, bileği saran Stilettolar geliyor.

Ofis ortamlarının adeta vazgeçilmezi olan Stilettolar, plaza modasının adeta vaz geçilmezidir.

2021 Yaz modasına bakıldığında, şıklık ve rahatlığın bir arada olduğu ayakkabı modellerinin ön planda olduğu görülmektedir. Stilettolar her ne kadar rahatsız edici ayakkabı modelleri olarak görülüyor olsa da, platform destekli ayakkabılar, sizi bir nebze de olsa rahatlatmaya yetecektir. Etek ve kumaş pantolonların gözde tamamlayıcısı Stilettolar, isteseniz jean ve mini eteklerle de kombinleyebilirsiniz.

İnce uzun topuklular hala gözünüzü korkutuyorsa dolgu topukları da tercih edebilrisiniz.

Ofis hayatında rahatlığı ön planda tutan kadınların önceliğini babet ve spor ayakkabılar alıyor.

Topuksuz, satenden veya kadifeden yapılmış bezden üretilen, babetler konforu ve şıklığı bir arada sunuyor, diz üstü etek, şortlar veya pantolonlar ile rahatlıkla kombinlenebiliyor.

Babetlerin yanı sıra spor ayakkabılar da iş hayatında rahatlık isteyen kadınların bir numaralı tercihi oluyor.

Renk konusunda stiletto, spor ayakkabı ve babetlerde sınırsız ve özgür seçimlerin hakim olduğu 2021 yazında zıtlıklar en az tamamlayıcı renkler kadar etkili bir tarz oluşturuyor.

Açık ve koyu renklerin bir arada yer aldığı topuklu ayabakkabı modelleriyle kombinlenen kontrast bir kıyafet ile ofisin en şık kadını siz olacaksınız.

Siz de 2021 ayakkabı modasını merak ediyorsanız, miogusto’yu yakından takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: Kadın Ayakkabı
Temmuz 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR