Her Ortama Uygun Günlük Ayakkabı Modelleri

Her Ortama Uygun Günlük Ayakkabı Modelleri

Rahatlık ve şıklığın ön plana çıktığı 2021 Yaz sezonunda günlük ayakkabılar oldukça revaçta. İş ve sosyal hayatta hem rahatlık hem de şıklık isteyen birçok kadın babet, terlik, sandalet, oxford, loafer, sneaker ayakkabıları tercih ediyor.

İster ofiste masa başında olun, isterseniz saatlerce ayakta kalmanızı gerektirecek bir işte olun, önceliğiniz gösterişten çok ayağınızın rahatlığı olmalıdır.

Bu nedenle ayakkabı tercihinizi doğru yapmalı ve rahat ayakkabılar seçmelisiniz.

Rahatlığı seçerken şıklıktan taviz vermek gerekir mi? Elbette hayır.

Metal tokaları, deri püskülleri ve kenarlarındaki dikiş ayrıntılarıyla oldukça rahat olan loafer yani mokasen ayakkabılar, istediğiniz rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Loafer ayakkabılar etekten pantolana, elbiselerden jeanlere kadar birçok kıyafet ile kombinlenebilir.

Süet, deri, kadife, rugan ve dantel gibi birçok materyalden üretilen Oxford ayakkabılar da iş ve sosyal hayatta ortama damga vurmanıza, kraliyet asaletini tarzınıza yansıtmanıza olanak sağlayacak.

Topuksuz, satenden veya kadifeden yapılmış bezden üretilen, babetler ile konforu ve şıklıuğı bir arada bulacak, diz üstü etek, şortlar veya pantolonlar ile kombinize renk katacaksınız.

Hem rahatlık hem kullanım kolaylığı hem de şıklık arıyorsanız, imdadınıza modası geçmeyen ayakkabılar, pastel renkleri ve neon parlaklığını bir arada sunan spor ayakkabılar yetişecektir. Birbiriden şık spor ayakkabılar platform taban seçenekleri, farklı renk ve desen seçeneği enerjinize enerji katacak.

Topuklu şıklığını rahatlık ile buluşturan, sandalet ve terlik modelleri de günlük olarak tercih edebileceğiniz ayakkabılar arasında yer alıyor.

2021 İlkbahar-Yaz sezonunda oldukça trend olan sandalet ve terlik modelleri stiletto şıklığını sunmasıyla dikkat çekiyor. Topuklar alçalsa da gösteriş isteğini doyum noktasına çıkaran sandalet ve terlik modelleri, rengarenk seçenekleri, taş işlemeleri, günlük yaşamnıza tarz katacak.

Etiketler: Ayakkabı
Temmuz 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR