Hakiki Deri Çizme Ve Hakiki Deri Bot Modelleri

Hakiki Deri Çizme Ve Hakiki Deri Bot Modelleri

Güzel, yeni hakiki deriden üretilmiş bir çift çizme ve bot, gardropların vazgeçilmez bir parçasıdır. Sonbahar ve kış mevsiminin iyice kendini hissettirmesi ve havaların soğumaya başlamasıyla ayakkabı modasının en temel unsuru olan hakiki deriden üretilmiş çizme ve botlar ihtiyaç duyduğunuz her an ayaklarınızı sımsıcak tutacaktır.

Yıl boyunca bot ve çizme giymenin farklı yollarını arıyor ve 2021-2022 sezonun hakiki deri çizme ve bot modasını merak ediyorsanız, bu stil rehberi tam size göre. miogusto olarak sizlere hakiki deri çizme ve bot modasını derledik.

Haydi başlayalım....

KLASİK YARIM BOT

Ayak bileğinde biten klasik botlar ve çizmeler kesinlikle her kadında olmazsa olmaz bir ayakkabıdır.! Eğer siz de klasik bir ayak yarım bot arıyorsanız, tavsiyemiz kahverengi ve siyah renkte hakiki deriden üretilmiş bir çift bot veya çizme olacaktır.  Özellikle Chelsea tarzı, her sezon giyilebilecek mükemmel bir geçiş ayakkabısıdır. Küçük topuk yükseklik katar, ancak etrafta dolaşmak yine de rahattır.

DİZ ÜSTÜ ÇİZMELER

Diz üstü çizmeler, klasik botlar gibidir. Tek fark birkaç santimdir. Bu çizme stilini çizme koleksiyonunuza eklemek istiyorsanız, en iyi seçenek %100 siyahtır. Siyah zarif ve şıktır. Tüm bacağınızı kapladığından, çizme giyerken uzun ve zayıf görünmek için en iyi renk siyahtır. Ancak burada parlak renkten kaçının, deri olması çok önemli.

Binicilik botları şık ve rahattır. Bu binicilik tarzı botlar, sadece bir market alışverişinde olsanız bile, kendinizi gösterişli hissetmenizi sağlayacak. Burun ve topuğun etrafındaki koyu renklerin bunlara yıpranmış bir görünüm vermesini ayrı bir tarz katıyor.

 

Hafifçe aşınmış ayak parmakları ve fırçalanmış süet, bu bebeklere vintage motordan ilham alan bir his verir. Ayak bileklerinin etrafındaki kayışlar eğlenceli bir dokunuş ve neyse ki bunları giymek için her gittiğinizde onları çözmeniz gerekmiyor - botun yanında, ayakkabıları kolayca kaydırıp takmak için kullanabileceğiniz bir fermuar var . 

Savaş botlarının modası asla geçmez. Bu yumuşak süet ve güzel bir adaçayı yeşili kombinasyonu, etrafta gördüğünüz tipik siyah savaş botlarından daha muhteşemdir. Bu renk tonu hemen hemen her kıyafetle uyumludur. 

Beyaz Renk Çizme

Beyaz spor ayakkabıların geri döndüğü bu sezon aynı zamanda beyaz çizmelerde oldukça moda. Kalın, siyah çıkıntılı taban ile her zaman şık olun. Beyaz deri üst kısım arasındaki yüksek kontrastın uyumuna siz de katılın.

Kadın deri çizmelerinin arasında Rugan botlardan daha klasiği olmaz. 

Siz de 2021-2022 Sonbahar-Kış ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları miogusto’da...

Etiketler: Deri Bot Modelleri, Deri Çizme
Ekim 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR