En Trend Spor Ayakkabı Modelleri

En Trend Spor Ayakkabı Modelleri

İster koşu, yürüyüş, fitness için olsun isterseniz günlük hayatta ayağınızı sıkmadan  rahatlıkla giyebileceğiniz spor ayakkabılar 2021 yılında da birbirinden tarz ve rahat modeller ile gözleri üstünde topluyor.

Sokak stilini yansıtan spor ayakkabılar bir diğer deyişle sneakerlar, son yıllarda moda dünyasının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Yeni sezonda lüks markaların yenilikçi ve sofistike yaklaşımlarıyla, kendinize uygun bir sneakar bulmanız mümkün.

Şık ve minimal sneakerlar 2021 yılında her stil sahibi kadının tercih edeceği spor ayakkabılar arasında yer alıyor. Spor giyim modasının son yıllarda yükselişi, topuklu ayakkabıların pabucunu dama atıyor. Sneakerlar  jeanlar, ebiseler ve kumaş pantalonlar gibi hemen hemen her kıyafetle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

SPOR AYAKKABININ KLASİĞİ: BEYAZ SNEAKER

Beyaz spor ayakkabı her kadının kurtarıcısı olmasıyla klasikleşmiştir. 2021 yılında beyaz spor sneakerlar büyük logolar ve eğlenceli desenleri ile karşımıza çıkıyor. Sizin yapmanız gereken tek şey, stilinizi yansıtacak beyaz bir sneakerı bulmanız yeterli.

MODASI GEÇMEYEN SPOR AYAKKABILAR

Spor ayakkabı modellerinde Nike Cortez, adidas Gazelle ya da Nike Force ayakkabıların yanı sıra bez Converse All Star ile Vans Old Skool artık modası geçmeyen spor ayakkabılar olarak anıldığı inkar edilmiyor.

Hemen hemen her yaştan insanın tercih ettiği bu zaman kavramının adeta dışındaki sneakerlar nostalji oldu. Stilinze nostaljik bir dokunuş yapmak ve aldığınız bir ayakkabıyı  uzun yıllar giymek isterseniz, bu tarz ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

RENGARENK SPORLAR BU YIL ENERJİNİZE ENERJİ KATACAK

Kırmızı, mavi, beyaz, siyah gibi canlı renk tonlarıyla raflarda olan spor ayakkabıları yerini yavaş yavaş pastel tonlardaki sneakerlara bırakıyor. Bu yıl makaron ve dondurma etkisi taşıyan yumuşak pastel tonlardaki sneakerlar oldukça moda. Neon parlaklığı ile yan yana olan rengarenk pastel tonları 2021 yılında stilinize ve enerjinizie enerji katacak.

Kalın ve abstract taban tasarımlı sneakerlar bu yıl favori ayakkabı spor modelleri arasında yer alıyor. Birçok markada yer alan ve oldukça geniş renk pantonesine sahip platform tabanlı kalın tabanlı sneakerlar rahatlığı ile dikkat çekiyor.

Siz de 2021 sneaker modasını takip etmek istiyorsanız MioGusto’yu yakından takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları MioGusto’da...

Etiketler: Spor Ayakkabı
Haziran 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR