En Sevilen Topuklu Ayakkabı Modelleri

En Sevilen Topuklu Ayakkabı Modelleri

Düğün, kına, nişan, söz, özel gece veya iş hayatında tüm dikkatleri üstüne çekmek isteyen kadınlar birbirinden şık ve gösterişli topuklu ayakkabıları kombininde kullanmak ister.

Kombininizi tamamlayacak sezonun son trendi topuklu ayakkabı seçimi, elbisenizin ön plana çıkmasını sağlayacak. İster abiye isterseniz günlük kot, etek veya şortlar olsun stil sahibi bir kombin nasıl oluşturulur? 2021 yılının ilkbahar-yaz ayakkabı trendlerinde öne çıkanlar nelerdir? MioGusto olarak sizin için derledik. İşte öne çıkanlar...

2020 yılını pandemi ile bitiren dünya, 2021 yılında modada abartılı stillerden sadeliğe doğru büyük bir değişim yaşadı. Evde geçirilen süre boyunca rahatlığa alışan modacılar, bu alışkanlığı podyuma da yansıttı. 2021 modasına hakim olan günlük, şıki farklı ve yeni tarz kadın ayakkabı modelleri vitrinlerde yerini almaya başladı. İddialı, şık ve bir o kadar da rahat olan topuklu ayakkabı modelleri kendi tarzınızı yansıtmanıza olanak sağlayacak.

İnce topuklu burnu açık, bantlı, tül detaylı, rugan, süet veya deri materyalden üretilen her renk ve her desende stiletto veya kısa topuklu ayakkabı modelleri ile istediğiniz ahengi bulacaksınız.

Zincir aksesuarlı topuklulardan, taba küt burunlu topuklulara, hakiki süet topuklulardan, şeffaf bantlı modellere kadar 2021 modasını yansıtan kısa topuklu ayakkabıları kombininizde kullanabilirsiniz. Siyah, pudra, bej, lacivert, ten, gri, mor vs renk renk kısa topuklu ayakkabı modeleleri, elbiselerinize renk katacak.

Krokodil, yılan, ruby, lola desenleriyle taba küt burun tokalı veya zincirli topuklu ayakakbı modelleri kıyafetlerinize ayrı bir hava katacak.

Siz de 2021 İlkbahar-Yaz ayakkabı modasını yakından takip etmek için MioGusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda ayakkabıları MioGusto’da...

Etiketler: Ayakkabı Modelleri
Haziran 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR