Ayaklarınızı Soğuktan Korurken Şıklığınızı Düşünen Bot Modelleri

Ayaklarınızı Soğuktan Korurken Şıklığınızı Düşünen Bot Modelleri

Kavurucu yaz aylarının bitmesiyle birlikte tir tir titreten buz gibi havalar yine kapımıza dayandı. Yazın şortlarla, sandaletlerle, mini elbise ve eteklerle tarzını ortaya koyan birçok bayan havalar soğusa da evde tıkılı kalmak istemiyor. 2021 sonbaharında yine birçok bayan tarzıyla kaldırım taşlarını aşındıracağa benziyor. Peki soğuk havalarda hem ayağınızı ısıtacak hem de tarzınızı gösterebileceğiniz 2021-2022 kadın bot modasında iç ısıtan 2021 Sonbahar-Kış bot modasını merak ettiniz mi?

Sonbahar ve kış aylarında tarzı yansıtan kıyafetlerin başında kabanlar, montlar ve tabi ki çizmeler ve botlar yer alıyor. Güzel bir botla giydiğiniz her kışlık kıyafet sizi stil sahibi göstermeye yetecektir.

2021 Sonbahar-Kış koleksiyonunda modacılar 70’li yılların en trend, mevsim geçişlerinin parçası trençkotları yeniden gardıroplara geri döndürdü. 2020 yılının da favorisi olan sivri burun Western botlar ile vücudunuz kaplayan uzun paltoları kombinleyerek hem soğuk kış günlerini sımsıcak geçirecek hem de sitilinizle göz dolduracaksınız.

Pandemi döneminde eşofman ve rahat giyimin öne çıktığı yaz ayları geride kalırken, sonbaharda rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan triko takımlar bizleri bekliyor.  Triko takımlar ile yerini giderek sağlamlaştıran postal botları rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Bağcıklı, tokalı veya zımbalı rengarenk bot modelleriyle tarzınıza tarz katacaksınız.

Dar, rahatsız edici skinny silüetlerin unutulmaya başladığı bu yaz bol pantolonlar yaz aylarından kış aylarına da taşınıyor. Bol paça pantolonlar, sivri burun bağcıklı bot, lastikli bot, postal ve spor tabanlı botlar ile oldukça uyum sağlıyor.

Hava ister yağışlı isterse yağışsız olsun soğuk havaların vazgeçilmezleri arasında yer alan puf puf montlarsız kış aylarını düşünmek pek de mümkün olmuyor. Uzun ya da kısa olsun hiç farketmez, adeta zamanın dışındaki bu montlarla en iyi kombine imza atabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken montun altına seçeceğiniz botla ilgili. Pufpuf montlar ile spor tarzı bot, süet spor bot veya rugat botları tercih edebilirsiniz.

Siz de 2021 İlkbahar-Yaz ayakkabı modasını yakından takip etmek için miogusto’yu yakında takip etmeyi unutmayın.

2021 yılının en moda kadın ayakkabıları çeşitleri miogusto’da...

Etiketler: bot modelleri
Eylül 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR